Bedden

Bedden

Bed Max

bed max
€ 725,00
Een leuk steigerhouten bed met een klein huisje! Naast het knusse dak boven je hoofd heeft deze halfhoogslaper ook veel opbergruimte onder het bed. Handig voor speelgoed, kleding, schoenen of al het andere wat je graag even opbergt.
Bedden

Bed Yanu

€ 435,00
Een mooi en superhandig bed. Dit bed staat op iedere kamer gezellig met wat kussens ertegen. Heerlijk bed om naast goed te slapen lekker in te chillen! We kunnen het bed maken met een lade eronder voor een logeermatras; erg handig en scheelt je wat gesjouw! Of met 2/3 lades eronder waar je spullen in op kunt bergen. De planken van dit bed zijn verticaal...
Bedden

Bed Julia

bed julia
€ 510,00
Hip steigerhouten stapelbed. Wat is er leuker dan samen met je zusje of broertje een kamer te delen? Het bed kan in gebruikt steigerhout maar ook in wit vurenhout gemaakt worden. Andere ideeën, laat het ons weten!
Bedden

Bed Fiene

bed fienne
€ 745,00
Welk kind wil er nu niet een knus eigen huisje?  Een plek niet alleen om te slapen maar ook om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. De luiken van deze leuke bedstede kunnen natuurlijk 's nachts gewoon open blijven.  Matrasmaat 90/200 (ook in andere maten te verkrijgen)
Bedden

Bed Finn

bed finn
€ 800,00
Stoer en handig steigerhouten bed met opberglades. Hoeveel paar sokken of speelgoed kun je daar wel niet in kwijt? Wil je liever 2 lades; geen probeem. Geef het aan ons door en we maken het voor je. Matrasmaat 90/200
Bedden

Bed Sem

bed sem
€ 400,00
Bed Sem is een strak steigerhouten bed ofterwijl hoogslaper. Deze steigerhouten hoogslaper is uitgevoerd met een bureauplank onder het bed en daarnaast een lekkere open speelruimte met een raampje. 
Bedden

Bed Jorrit

bed jorrit
€ 490,00
Deze hoogslaper is gemaakt van vurenhout. 
Bedden

Bed Anne

bed anne foto nog veranderen
€ 380,00
Bed met 3 opberglades. Standaard is dit bed in de gave combinatie van gebruikt steigerhout met wit hout. Iedere afmeting is mogelijk. Wil je liever het bed helemaal in het wit? Zoals op de andere foto? Geen probleem! Geef het aan ons door. 
Bedden

Bed Didi

bed didi
€ 460,00
Leuke witte hoogslaper met speelruimte onder het bed. Gemaakt van geschaafd vurenhout en daarna wit gespoten.
Bedden

Bed Noortje

bed noortje
€ 360,00
Kleine kamer? Dan is deze hoogslaper iets voor je;  omdat het een ruimtelijk bed is en je eronder kunt spelen, lijkt je kamer een stuk groter.
Bedden

Bed Britt

bed britt
€ 699,00
Het stapelbed is gemaakt van vurenhout en vervolgens wit gespoten (ral 9010); het is gemaakt van hout; dat wil zeggen je blijft de eigenschappen van hout zien zoals bijv. knoesten zien. Dit geeft juist de charme aan een houten bed. Het bed heeft 2 grote opberglade's
Bedden

Bed Kaatje

bed kaatje
€ 449,00
Mooi steigerhouten bed met ronde vormen. Dat maakt bed Kaatje lekker schattig. Kies voor strak wit of voor een natuurlijk steigerhouten uitvoering.  Het hartje in het hoofdeinde kan op verzoek ook een ruitje of sterretje worden.
Bedden

Bed Billy

bed billy
€ 390,00
Dit handige bed met opbergruimte komt in iedere meiden- of jongenskamer goed tot zijn recht. Het bed is gemaakt van gebruikt steigerhout en de twee lades hebben standaard een handvat van scheepstouw. Op verzoek zijn de handgrepen (of lades) ook aan te passen naar bijvoorbeeld een handuitsparing. Dit bed is vrij simpel te monteren met de duidelijke...
Bedden

Bed Sol

bed sol
€ 690,00
Stoer steigerhouten stapelbed. Wat is er leuker dan samen met je zusje of broertje een kamer te delen? Het bed kan in gebruikt steigerhout maar ook in wit vurenhout gemaakt worden. Andere ideeën, laat het ons weten!
Bedden

Bed Luuk

bed luuk
€ 414,99
Mooi door eenvoud. Dit bed van steigerhout wordt gesierd door zijn eenvoud en strakke lijnen. Leuk op iedere jongenskamer maar zal ook zeker op een meisjeskamer niet misstaan!  Dit bed is vrij simpel te monteren met de duidelijke montagehandleiding.Het bed bestaat uit: - 2 zijpanelen- 1 achterpaneel- 1 voorplank/ of een lade/ of 2 lade's
Bedden

Bed Luna

bed luna
€ 610,00
Sprookjesachtige hoogslaper uitgevoerd in vurenhout wit. Speels praktisch en degelijk. Met een leuk, lekker breed bureau eronder met lekker veel opbergvakjes.
Bedden

Bed Tygo

bed tygo
€ 465,00
De stoere versie van onze bestseller bed Jelske! Deze hoogslaper is gemaakt van steigerhout en heeft 3 sterretjes in het bed uitgespaard als speels detail. Is voor iedereen een heerlijk bed om in te slapen.
Bedden

Bed Lieve

bed lieve
€ 960,00
Het bed is gemaakt van vurenhout en vervolgens wit gespoten; het is gemaakt van hout; dat wil zeggen je blijft de eigenschappen van hout zien zoals bijv. knoesten zien. Dit geeft juist de charme aan een houten bed. Het bed kan ook in naturelkleurig steigerhout gemaakt worden.
Bedden

Bed Jurre

bed jurre
€ 590,00
Gaaf zeg! Deze unieke hoogslaper is gemaakt van geschaafd vuren en wit gespoten. Hij heeft een trap naar de eerste verdieping en een handige boekenkast met 2 planken waardoor 3 schappen ontstaan. Onder het bed is voldoende ruimte over om lekker te ravotten. Je zou vóór de kast ook nog deuren door ons kunnen plaatsen. Zelf een ander idee? Laat het ons...
Bedden

Bed Guus

bed guus nog foto
€ 440,00
Een stoer en praktisch bed; deze Guus! Dit bed is gemaakt van vurenhout wat we vervolgens in een toffe groene tint gespoten hebben. Het bed heeft standaard 3 handige lades dus volop opbergruimte! Bed Guus kan natuurlijk ook gewoon in naturel steigerhout gemaakt worden of in het wit. 
Bedden

Bed Flo

bed flo
€ 694,00
Mooie hoogslaper in wit vurenhout met een kast eraan vast!  Tegen meerprijs kunnen we er ook een buro onder maken.
Bedden

Bed Sarah

bed sarah
€ 620,00
1001 nacht.. daar droom je over in dit echte meidenbed. Een superknusse hoogslaper met dakje voor een geborgen gevoel. Onder het bed een open speelruimte met daarin nog een soort van hutje/ huisje. Onder het bed kun je heerlijk spelen maar bijvoorbeeld ook een loungehoekje creëren met veel kussens om heerlijk in te relax'en.Kortom koninklijk spelen en...
Bedden

Bed Jay

bed jay
€ 824,00
In onze showroom zijn de kinderen meteen dol op dit bed. Zeg zelf, het is toch ook een plaatje?Dit Jungle Bed is gemaakt van gebruikt steigerhout. Boven heerlijk beschut & beschermd slapen en beneden je eigen speelhut! Of je logeetje hier laten bivakkeren. Je kunt er natuurlijk ook een vaste slaapplaats van maken voor je broertje of zusje.  
Item 1-24 van 37 in totaal item(s)

Een nieuw bed! Vrijwel ieder kind staat te springen als ze een nieuw bed krijgen.
Maar dan komt het; wat voor bed gaat het worden? Een praktisch bed met daaronder opberglades of een lade waar perfect een matras voor loge's in kan. Of kies je voor een hoogslaper? Een bed waar lekker onder gespeeld kan worden maar waar ook een bureau perfect past.
Bij Sanderswoodworks kan het allemaal. Je treft hier onze vaste collectie kinderbedden aan waarbij aanpassingen naar wens mogelijk zijn. Wil je de trap aan de andere kant of liever geen hartjes in het bed; laat het ons weten. We denken graag met je mee!
Product added to wishlist
Product added to compare.