Best verkochte producten

€ 189,00
Is het steeds een rommeltje in de (slaap)kamer met rondslingerend speelgoed? Kies voor een stoere speelgoedkist die niet meteen in je interieur vloekt. Klep open en opruimen wordt kinderspel. Deze kist is gemaakt van steigerhout wat een stoere uitstraling geeft. Let op de afmeting! Deze kist is 1 meter breed, 50 cm diep en 50 cm hoog. 
Plantenbakken

Plantenbak

€ 99,00
Leuke steigerhouten kubus plantenbak 
€ 149,00
Is het steeds een rommeltje in de (slaap)kamer met rondslingerend speelgoed? Kies voor een stoere speelgoedkist die niet meteen in je interieur vloekt. Klep open en opruimen wordt kinderspel. Deze kist is gemaakt van steigerhout en heeft een afmeting van 80 cm breed, 50 cm diep en 50 cm hoog
Loungebanken

Loungebank 1

loungebank 1 st
€ 610,00
Deze stijlvolle bank heeft door de schuine armleuningen een strakke uitstraling. Ook de armleuningen zijn voorzien van kussens; hierdoor is het een ideale bank om lekker languit op te liggen.  Handig om te weten: - de bovenzijde van de armleuning is 9 cm breed.  - deze armleuningen nemen aan de onderzijde 54 cm zitruimte in van je totale bank, als...
€ 85,00
Water en vuilafstotende kussenset De hoezen zijn afritsbaar en binnenstebuiten te wassen. 
steigerhouten meubelen

Woodprotect

€ 43,00
Woodprotect is een niet giftig, milieuvriendelijk oliewaterafstotend product met als resultaat dat hout geen verandering qua aanzicht en structuur ondergaat. 
Bureau's

Bureau 8

€ 240,00
Een leuk hip bureau voor op de kinderkamer of misschien een mooi plaatsje in de woonkamer geven? Handig als werkplek voor de administratie, voor je laptop, je huiswerk of lekker knutselen.. Alles kan! Ook verkrijgbaar in andere maten, zie onder>
steigerhouten meubelen

Tafel met dichte zijkant

€ 300,00
Deze tafel heeft gesloten zijkanten. Leuke tafel die zowel binnen als buiten kan staan. De tafel is erg leuk te combineren met een bierbankje of kubuskrukje. Hoogte bovenkant blad is 78 cm hoog. Online bestel je deze tafel in de meest gangbare maten, wil je een afmeting die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op.
€ 179,00
Is het steeds een rommeltje in de (slaap)kamer met rondslingerend speelgoed? Kies voor een stoere speelgoedkist, gemaakt van steigerhout en een greep van scheepstouw. Klep open en opruimen wordt kinderspel. Deze kist is 1 meter breed, 50 cm diep en 50 cm hoog.
€ 169,00
Is het steeds een rommeltje in de (slaap)kamer met rondslingerend speelgoed? Kies voor een stoere speelgoedkist, gemaakt van steigerhout en een greep van scheepstouw. Klep open en opruimen wordt kinderspel. Deze kist is 90 cm breed, 50 cm diep en 50 cm hoog.
Speelgoedkist

Kist Army Wit 100L / 50D / 50H cm

army.wit.100
€ 179,00
Is het steeds een rommeltje in de (slaap)kamer met rondslingerend speelgoed? Kies voor een stoere speelgoedkist die niet meteen in uw interieur vloekt. Klep open en opruimen wordt kinderspel.
Speelgoedkist

Kist Army Wit 90L / 50D / 44H cm

army.wit.90
€ 169,00
Is het steeds een rommeltje in de (slaap)kamer met rondslingerend speelgoed? Kies voor een stoere speelgoedkist die niet meteen in uw interieur vloekt. Klep open en opruimen wordt kinderspel.
Item 1-24 van 55 in totaal item(s)
Product added to wishlist
Product added to compare.