industriële tafels

Mooie kloostertafel met een blad van roasted wood.  Roasted wood is hout wat gebakken/geroosterd in een oven. Het heeft een warme kleur. De bovenkant van de tafel is 78 cm hoog, de poten van het onderstel zijn 15 cm breed. Online is de tafel verkrijgbaar is de meest gangbare maten. Wil je een andere maat; neem dan contact met ons op.
Deze tafel is gemaakt van roasted wood. De naam zegt het al: geroosterd hout. Het hout is de oven in geweest waardoor het een mooie warme kleur heeft. Het onderstel is gemaakt van vurenhout wat antraciet gespoten is. Dit onderstel is aan de onderzijde 57 cm breed, de planken hiervan zijn 12 cm breed. Bovenkant van het blad is 78 cm hoog.  De tafel is...
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Industriële eettafels is helemaal van nu

Inmiddels zijn de industriële tafels niet meer weg te denken in het huidige woon & interieurbeeld. De tafels met stalen poten zijn bij velen een groot favoriet. Het leuke van de industriële tafel is natuurlijk dat je de keuze hebt uit diverse onderstellen en bladen. 

 

Industriële tafels in diverse maten en soorten
Robuuste industriële tafels met stalen of houten onderstel. De industriële tafel is sober, ruig en robuust. Unieke houten tafelbladen gemixt met grijze stalen of houten onderstellen. Door dit uitgebreide assortiment industriële tafels is er altijd wel een tafel naar uw keuze te vinden. Staat de juiste maat of soort industriële tafel er niet tussen dan maken wij graag een maatwerk tafel voor u. 

Product added to wishlist
Product added to compare.