Over Sanders Woodworks

Omdat wij het ook altijd leuk vinden om te zien wie er nu achter onzefavoriete webshop zit,vertellen we je graag over het wie, wat, waar en waarom van Sanders Woodworks.

Wie wij zijn?

Sander Esser (1976), getrouwd met Daniëlle Esser - van Poll (ook van 1976). Ouders van twee meiden: Liz (2007) en Fee (2011).

Hoe is Sanders Woodworks ontstaan?

Sander: “Ik heb een grafische achtergrond en heb o.a. gewerkt als drukker en in de offsetrotatie. Op een bepaald moment wilde ik geen ploegendiensten meer draaien en had ik de behoefte om weer in dagdienst te werken. Omdat Daniëlle uit de uitzendbranche komt leefde (en leeft) bij ons te allen tijde de gedachte dat er altijd werk is. Ik nam ontslag en volgde mijn gevoel: in mijn garage startte ik met het maken van meubels die ik wilde verkopen.”

Lukte dat een beetje?

Sander: “Ja. Omdat ik al langer geïnteresseerd was in onlinemarketing bouwde ik meteen
(zelf) een website die vanaf het begin goed gevonden werd op internet. Met gerichte acties
op social media bereikten we in korte tijd een grote doelgroep. Onze naam groeide snel en
veel mensen bestelden onze steigerhouten loungesets en andere houten buitenmeubelen Onze naam ging snel rond, een teken dat we kwaliteitsproducten én een goede serviceleveren. Doe je dat niet, dan is je naam net zo snel besmet of zelfs verdwenen.”

Jullie groeiden uit je jasje…

Sander: “Nogal, de garage werd snel te klein. Tegenover ons huis stond een bedrijfspand datwe konden huren. Na de geboorte van Fee nam Daniëlle ontslag bij haar toenmaligewerkgever. Vanaf dat moment richtten we ons gezamenlijk volledig op de zaak. En met succes, want in 2012 zijn we verhuisd naar een groter pand met showroom. Nu staan weaan de vooravond van wederom een verhuizing. Vanaf september 2019 betrekken we eennieuwe locatie aan Scherpdeel 3 in Roosendaal. We hebben er zin in!”

Wat maakt Sanders Woodworks zo bijzonder?

Daniëlle: “Wij hechten veel waarde aan waarden en normen. Afspraken zijn bij onsafspraken. We zijn doelgericht, duidelijk en oprecht. Zowel intern als extern. Onzeorganisatie is plat en we communiceren open. Dit alles zorgt voor een grote klanttevredenheid én tevreden medewerkers. Onze inspanningen zijn ook in de gemeente

Roosendaal niet onopgemerkt gebleven. In 2013 wonnen wij de Roosendaal Business Award.Daar zijn we nog steeds trots op.”Welke producten verkoopt Sanders Woodworks online?

Daniëlle: “Via onze website www.sanderswoodworks.nl kun je bij ons loungesets, tafels,kinderkamers, salontafels enz. kopen. We hebben een groot assortiment binnen- enbuitenmeubelen. Buiten onze eigen productlijn hebben we het merk Wood4you dat via grote bedrijven als Praxis, Blokker,Brico,planet, Westfalia, Fonq, Fruugo, Vidaxxl en Groupon wordt verkocht. 

We verkopen via deze kanalen kleine bouwpakketten (die men moet monteren en schuren) tot loungesetsdie compleet gemonteerd zijn. Via een extern transportbedrijf komen onze zendingen tijdig bij onze klanten aan.

Waar halen jullie de meeste voldoening uit?

Daniëlle en Sander in koor: “We vinden het fantastisch om met een fijn team mooie producten te maken waar mensen veel plezier van hebben. Vooral in het hoogseizoen is hetkeihard werken. Dan is het prachtig om gezellig met alle collega’s de week af te sluiten met bijvoorbeeld een barbecue.”

 

Product added to wishlist
Product added to compare.