Loungeset Douglas

Model 4 douglas - Incl...
Niet op voorraad
€ 1.290,00
Ons model 4 bestaat uit een bank, 2 stoelen en 2 hockers. Op een hocker na hebben we alles voorzien van mooie kussens.  Deze kunnen een regenbui hebben! Je kunt zelf kiezen of je liever de strakke rugkussens wilt hebben of de wat lossere plofkussens. De bank is 2 meter breed en de stoelen 1 meter per stuk. Handig om te weten: - Set wordt compleet met...
Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Loungeset van Douglas

 

Het hout van de Douglas spar is licht bruin roze en heeft een prachtige nerf. Wij verheugen ons erop, dat steeds meer van onze afnemers ontdekken hoe bijzonder mooi deze houtsoort is. De Douglas kwaliteit, afkomstig uit Europa (inlandse douglas) is gunstig geprijsd en gaat nauwelijks uit boven die van de standaard houtsoorten.

 

Vooral de toepassing van de houtsoort in de grotere meubels geeft een prachtig resultaat te zien. Het hout is bovendien bijzonder buigzaam en sterk.

De kleur van de meubels slaat een prachtige brug tussen de natuurtinten in de tuin en de kleur van de bakstenen van de meeste huizen met roodtinten.

De hechting van algen aan het hout is minder dan bij blankere houtsoorten het geval is omdat er van nature meer stoffen in het dennenhout aanwezig zijn die dit voorkomen.

 

Bij droging neemt het volume van het hout iets meer af dan bij standaard hout. Wij hebben dat prima onder controle, onze ervaringen op dit terrein houden u volledig uit de zorgen, immers een loungeset uit Douglas moet voor u een bron van genot zijn, zowel optisch als qua zitcomfort en gebruiksgemak.

De kleurencombinatie met grijze kussentinten is bijzonder chique, een voordeel is dat wij de kussens in ons eigen atelier aanmaken en wij u gaarne een monster toesturen.

Uiteraard is er altijd de mogelijkheid onze showroom in Roosendaal te bezichtigen. Wij staan u graag bij met raad en daad en die Douglas...; die verkoopt zichzelf.. 

Product added to wishlist
Product added to compare.