Loungeset hardhout

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

De Hardhouten Loungeset;

 

Hardhout onderscheidt zich van de standaardkwaliteit waarmee wij veelal werken.

De uitstraling van het produkt benadrukt nog meer de robuustheid en het uitgangsconcept. Samen met het door ons ontworpen design resulteert het in een chique resultaat en een zeer representatieve meubelopstelling op uw terras en in de tuin. Zeker ook daar waar zakelijke activiteiten plaatsvinden zoals in showrooms, winkels en in de horeca.

 

Het spreekt voor zich dat uitvoering in hardhout de levensduur ten goede komt en dat is vooral van belang bij buitenopstellingen op terrassen etc. Op de lange duur bezien is de keuze voor hardhout altijd gunstig, het verdient altijd aanbeveling ons tevens offerte te laten maken voor hardhout en ons een schatting te laten maken over de te verwachten levensduur, afhankelijk van de toepassing.

 

Wij hebben een afspraak met onze vaste leverancier die inhoudt, dat alle tropische hardhoutsoorten die wij toepassen voortkomen uit percelen die het natuurevenwicht in de regenwouden etc. niet verstoren.

Wij werken  veel met Bangkirai hardhout (Selangan Batu) deze boom bevat van nature veel stoffen die schimmels tegengaan.

Op aanvraag echter verwerken wij ook graag andere houtsoorten.

 

De kussens voor de launge sets worden door onszelf aangemaakt in ons atelier, in vele kleuren en in verschillende kwaliteiten.

De weersbestendigheid zowel als de kleurechtheid zijn in al de uitvoeringen zeer goed te noemen. Wij sturen u gaarne een monster toe, zodat u zelf de kwaliteit kunt beoordelen.

Product added to wishlist
Product added to compare.