Projecten

Projecten

Boomhut

€ 0,00
Een echte boomhut! Als horeca ondernemer wilt u niets liever dan dat ouders ontspannen kunnen zitten op uw terras. Des te langer blijven zij tenslotte. En als de kinderen het naar hun zin hebben..... Deze boomhut is in iedere gewenste afmeting & model te verkrijgen; ook zonder boom!
€ 0,00
Dit unieke op maat gemaakte speelhuisje is gemaakt van Douglashout en te vinden op het welbekende terras van Het Hooihuis te Roosendaal.  Ook op zoek naar iets unieks voor uw onderneming? Neem gerust contact met ons op. 
Projecten

Boomhut Jurre

€ 0,00
Boomhut Jurre Wat een gave opdracht was dit. Speelhuis Jurre is speciaal ontwikkeld voor een horeca onderneming. Wie weet heeft u hem al eens zien staan in Roosendaal? Kinderen hebben urenlang plezier in deze boomhut op palen terwijl ouders heerlijk op terras genieten van een hapje en een drankje. Ook een grote tuin en op zoek naar vertier voor de...
Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Bij diverse bedrijven in Nederland en België heeft Sanderswoodworks een bijdrage geleverd aan het interieur. Een aantal projecten die we gedaan hebben; Buitenbar bij Restaurant het Hooihuis te Roosendaal, vergadertafels & bureaus bij Zuiver Media te Den Haag, horecagedeelte bij Skidome te Rucphen en de inrichting van kledingzaken Modemakers te België. Ons team werkt snel & vakkundig, zodat u zo snel mogelijk weer klanten kunt ontvangen!

Product added to wishlist
Product added to compare.