Eettafel New York roasted wood met...

Eettafel New York roasted wood met antraciet houten onderstel

Deze tafel is gemaakt van roasted wood. De naam zegt het al: geroosterd hout. Het hout is de oven in geweest waardoor het een mooie warme kleur heeft.

Het onderstel is gemaakt van vurenhout wat antraciet gespoten is. Dit onderstel is aan de onderzijde 57 cm breed, de planken hiervan zijn 12 cm breed.

Bovenkant van het blad is 78 cm hoog. 

De tafel is online verkrijgbaar in de meest gangbare maten. Wil je een afmeting die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op!

Afm Eettafel
T-NY.RW.A
€ 350,00
Inclusief belasting

De strak vormgegeven V-poten hebben het uiterlijk van een stalen poot gecombineerd met de warme en natuurlijke eigenschap die het hout heeft. Door het verouderingsproces heeft de tafel een robuuste uitstraling. Na dit proces worden de poten wit gespoten, met als gevolg dat er een fris en modern contrast ontstaat. De tafel wordt geleverd als een pakket. De tafel wordt namelijk geleverd aan een palet, echter klinkt het moeilijker dan het is! Je hoeft alleen maar een onderstel aan het blad vast te maken. Alles is namelijk voorgeboord en de schroeven worden natuurlijk ook meegeleverd!

bovenkant tafel
78 cm
Onderkant tafel
72 cm
Kleur
Bruin
10 Items
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.